up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Seat Organiser

plus
  • Play videoBritax Römer Seat Organiser
  • Britax Römer Seat Organiser

Britax Römer Seat Organiser

Tuotekuvaus Britax Römer Seat Organiser

Kätevä varastointi ja suojaus yhdessä

Kätevä istuimen järjestäjä voidaan helposti kiinnittää ajoneuvon etuistuimiin. Se ei ainoastaan suojaa istuinta likaisilta jaloilta, vaan tarjoaa myös runsaasti tilaa leluille, juomille ja välipaloille lapsen ulottuvilla. Joten sinä ja lapsesi voivat nauttia miellyttävästä ja stressittömästä matkasta.


Ostamalla Britax Römer Seat Organiser:n, voit olla varma lapsetvarusteidesi laadusta. Lisäksi, kidinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi lapsetkaupaksesi ja keskity Britax Römer-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. lapset asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Lastenhoitovarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Britax Römer Seat Organiser

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up