up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee

plus
  • Play videoBritax Römer Sovitin Bugaboo Bee
  • Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee

Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee

Tuotekuvaus Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee

Nopea, kätevä ja yhteensopiva

Bugaboo Bee5: n CLICK & GO®-sovittimien avulla Bugaboo Bee5 -rattaat voivat helposti ja turvallisesti sovittaa BABY SAFE i SIZE -vauvan, mikä antaa sinulle joustavan matkustusjärjestelmän.


Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee on täydellinen valinta täydentääksesi lapset varusteitasi. kidinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti kidinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, lapset verkkokaupastamme voit löytää muita lapset tuotteita, jotka sopivat yhteen Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee:n kanssa.

Ominaisuudet Britax Römer Sovitin Bugaboo Bee

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up