up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size

plus
  • Play videoBritax Römer Summer Cover Dualfix i-Size
  • Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size

Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size

Tuotekuvaus Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size

Kevyt kansi mukavuutta varten kuumina päivinä

Kesäkuorella voit auttaa pitämään pikkuasi onnellisena ja miellyttävänä näinä kuumina päivinä. Se on valmistettu kevyestä pyyhkäisevästä puuvillasta, joka imee sekä lämpöä että hikoilua. Kansi liukuu helposti normaalin istuimen kannen yli ja on konepestävä 60 ° C: ssa.

Materiaali: 80% puuvillaa, 20% polyesteria


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size:n! kidinn:ssa kaikilla Lastenhoito tuotteillamme on täysi Britax Römer:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi lapsetverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista lapsetyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Britax Römer Summer Cover Dualfix i-Size

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up