up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT

plus
  • Play videoBritax Römer Summer Cover Evolva SL SICT
  • Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT

Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT

Tuotekuvaus Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT

Kevyt kansi mukavuutta varten kuumina päivinä

Kesäkuorella voit auttaa pitämään pikkuasi onnellisena ja miellyttävänä näinä kuumina päivinä. Se on valmistettu kevyestä pyyhkäisevästä puuvillasta, joka imee sekä lämpöä että hikoilua. Kansi liukuu helposti normaalin istuimen kannen yli ja on konepestävä 60 ° C: ssa.

Materiaali: 80% puuvillaa, 20% polyesteria


Rakastatko lapset:a? Hanki oma Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Britax Römer:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Lastenhoito tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman lapset mallit, useimmat Car seats accessories tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Britax Römer Summer Cover Evolva SL SICT

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up