up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Summer Cover Kid Plus

plus
  • Play videoBritax Römer Summer Cover Kid Plus
  • Britax Römer Summer Cover Kid Plus

Britax Römer Summer Cover Kid Plus

Tuotekuvaus Britax Römer Summer Cover Kid Plus

Kevyt kansi mukavuutta varten kuumina päivinä

Kesäkuorella voit auttaa pitämään pikkuasi onnellisena ja miellyttävänä näinä kuumina päivinä. Se on valmistettu kevyestä pyyhkäisevästä puuvillasta, joka imee sekä lämpöä että hikoilua. Kansi liukuu helposti normaalin istuimen kannen yli ja on konepestävä 60 ° C: ssa.

Materiaali: 80% puuvillaa, 20% polyesteria


Tunnetko jo kaikki Britax Römer Summer Cover Kid Plus:n ominaisuudet? kidinn:ssa, valikoimme lapsettuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Lastenhoitotuotteita, tsekkaa koko Car seats accessories valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Britax Römer, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien lapset asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Britax Römer Summer Cover Kid Plus

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up