up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT

plus
  • Play videoBritax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT
  • Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT

Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT

Tuotekuvaus Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT

Kevyt suojus mukavuutta kuumina päivinä

Kesäpeitteellämme voit auttaa pitämään pikkuisen iloisena ja mukavana noinaan kuumana päivänä. Se on tehty kevyestä pyyhkeestä, joka imee lämpöä ja hikoilua. Kotelo liukuu helposti normaalin istuinkannen päälle ja on konepestävä 60 ° C: ssa.

Materiaali: 80% puuvillaa, 20% polyesteriä


Ostamalla Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT:n, voit olla varma lapsetvarusteidesi laadusta. Lisäksi, kidinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi lapsetkaupaksesi ja keskity Britax Römer-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. lapset asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Lastenhoitovarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Britax Römer Summer Cover Kidfix SL SICT

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up