up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ®

Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

plus
  • Play videoBuff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby
  • Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby
  • Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

Baby Buff® luotiin nuorimmille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka huolehtivat lapsen herkän ihon perusteellisesta suojaamisesta. Se on valmistettu ompelemattomasta materiaalista, tämän ansiosta se estää jopa vähiten ärsytystä. Baby Buff -tuotteita on saatavana lapsen pienelle kaulalle sopivina, tämän ansiosta ne tarjoavat entistä paremman suojan elementtejä vastaan. Laaja mallivalikoima tyydyttää varmasti jopa vaativimmatkin lasten makut
Baby Buff® tarjoaa erinomaisen suojan auringolta, tuulelta ja sateelta. Se sopii mihin tahansa sääolosuhteisiin, pitää sopivan lämpötilan ja antaa ihon hengittää, mikä tekee harrastuksesta täydellisen mihin aikaan vuodesta tahansa.
Se soveltuu erinomaisesti ulkona pelaamiseen, koska harrastajaa voidaan käyttää monin eri tavoin: EG polkupyörän kypärän alla olevana päänsuojana, kelkkailun aikana tuulen suojana Balaclava, kylmältä suojaava korkki tai yksinkertaisesti huivi, Ranneke tai pääpanta. Vanhempia ei epäilemättä tyydytä se, että se on konepestävä, ja nuoria ilahduttaa laaja valikoima värejä ja piirustuksia.


Ominaisuudet:

Baby Buff® - luotu nuorimmille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka huolehtivat lapsen herkän ihon perusteellisesta suojaamisesta.
Kangas: Saumaton ja elastinen mikrokuituliina, valmistettu Polygiene®-tekniikalla
Monitoiminen: Voidaan käyttää kaulanauhana, nauhana, korkkina, Balaclavana, hiusnauhana jne.


Teknologia:

Mikrokuitu:
Polyesteri on tekninen kangas, joka on tunnustettu erinomaisista ominaisuuksistaan, kuten kosteuden siirtämisestä ja nopeasta kuivumisesta. Mikro on tämä erityinen polyesterityyppi, joka on vahvistettu ja parantanut teknisiä olosuhteita, jotka aiheuttavat sen pehmeyden ja joustavuuden.

Polygiene®:
Tekniikka, joka käyttää hopea-ioneja, joka estää bakteereja kehittymästä tekstiilikuiduissa. Se on antibakteerinen ja estää epämiellyttävien hajujen kehittymisen - tarjoaa tuoreuden tunteen. Jopa huomattavien fyysisten ponnistusten ansiosta tämä tekstiili takaa vaatteiden asianmukaisen hygienian, joten sitä suositellaan urheiluvaatteisiin ja ulkoiluvaatteisiin. Polygiene® Technology on saanut Bluesign®-sertifikaatin ja on otettu mukaan turvallisten vaatteiden luetteloon.

Buff-laskurin näytöt:
Myymme kaikki buffit mukavilla ja kätevillä näytöillä; Siksi se voi olla houkutteleva lahja monenlaisiin tilanteisiin. Sen ainutlaatuinen selkä- ja valkoisten päiden muotoilu on hieno kontrasti Buffin laajaan värivalikoimaan. Se on allekirjoitettu tavaramerkillämme, joten voit olla varma, että ostamasi tuotteet ovat alkuperäisiä tuotteita.


Hoito:

Buff-päähineet voidaan pestä enintään 40 ° C: ssa
Valkaisuaineita ja vastaavia pesuaineita ei voida käyttää
Sitä ei tule kuivata kuivausrummussa eikä silittää.
Jos olet kiinnostunut Buff ®:n Original Disney Classic Re-Fuel Baby tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Täydentää tuotteet Buff ®-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Buff ® suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia lastenkauppa  tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby jo tänään!

Ominaisuudet Buff ® Original Disney Classic Re-Fuel Baby

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Sanja, kroatia

-

Täydellinen tuote vauvalle!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up