up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Fleece 3L25834

plus
  • Play videoCMP Fleece 3L25834
  • CMP Fleece 3L25834

CMP Fleece 3L25834

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus CMP Fleece 3L25834

Kuten toinen iho jokaiselle hiihtäjälle.

tämä ultrakevyt baselayer on täydellinen ratkaisu kaikille niille, jotka rakastavat hiihtää ja etsivät jotain käytettäväksi heidän suksipaidansa alla.

Valmistettu mikrokuorella, jossa on karbonium-kevytharja, tämä vaate on ergonominen, ja se on valmistettu kevyestä, mutta teknisestä kudoksesta, joka tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Softech-tekniikka mahdollistaa erinomaisen hengittävyyden, mikä auttaa pitämään kehon lämpimänä ja kuivana.

Ominaisuudet:

Erittäin toimiva.

Eristäviä.

Sopii täydellisesti.

Nopea kuivaus.

Valmistettu kevyellä teknologisella kuidulla.

Venyttää.

4-suuntainen venytys.

Hengittävä.

Ultrakevyt.

Kuiva toiminto.

Hiomakestävä lantiosuoja.Jos etsit lapsetvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu kidinn:aan. CMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla lapsettuotteilla on täysi CMP:n takaama takuu. Valitse yksi Vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! CMP Fleece 3L25834 on paras tuote lapsettavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet CMP Fleece 3L25834

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up