up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Fleece Sweat

plus
  • Play videoCMP Fleece Sweat
  • CMP Fleece Sweat

CMP Fleece Sweat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus CMP Fleece Sweat

Tämä vaate on suunniteltu niille, jotka etsivät toista kerrosta kevyessä fleece-kankaassa, jossa on uskomattoman laadukas hinta-suhde.

Erityisesti ne, jotka eivät halua kompromisseja takuista, joita vain CMP-tuotemerkki voi tarjota.

Tarjoaa laajan valikoiman väriyhdistelmiä, sen yksinkertaisen kontrastisommittelun ansiosta, joka seuraa urheilullista muotoilua ja sen polyesterirakennetta, tämä vaate pystyy aina selviämään tilanteesta.

Lisäksi erityisellä pintakäsittelyllä vältetään paalun vaara sekä pesun että usein käytön yhteydessä.

Ominaisuudet:

Eristäviä.

Venyttää.

Hiomakestävyys.

Hengittävä.

Pudota häntä.Osta nyt CMP Fleece Sweat niinkin edulliseen hintaan kuin 15.49 $. CMP:n valmistama Fleece Sweat:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. kidinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille lapsettuotteille. Tarkastele kaikkia Vaatteet-osastomme Fleecet:a.

Ominaisuudet CMP Fleece Sweat

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upea tuote

-

Erinomainen tuote edulliseen hintaan. Mitä etsin tyttäreni. Käytännöllinen ja lämmin. Aion varmasti harkita sitä myös seuraavissa ostoissasi. Saapui vähän myöhässä, mutta onneksi juuri ennen lähtöä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up