up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Jacket Jacket

plus
  • Play videoCMP Jacket Jacket
  • CMP Jacket Jacket

CMP Jacket Jacket

Tuotekuvaus CMP Jacket Jacket

Mene tekniseen ulkoasuun tällä melange-fleecetakilla, joka on erityisesti suunniteltu ulkoilmailijoiden ystäville.

Valmistettu epätavallisesta kankaiden yhdistelmästä, joka antaa vaatteelle villan tunteen, takki on poikkeuksellisen lämmin, mukava ja ergonominen.

Lopuksi tuotteessa on käytännöllinen huppu, kaksi suurta taskua edessä ja lämpösuojattu tasku vasemmassa hihassa.Pidätkö CMP Jacket Jacket tuotteesta? Käy lapset verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki lapsettuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet CMP Jacket Jacket

Vuodenaika
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up