up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Sweat

plus
  • Play videoCMP Sweat
  • CMP Sweat

CMP Sweat

Tuotekuvaus CMP Sweat

Kuten toinen iho jokaiselle hiihtäjälle.

tämä ultrakevyt baselayer on täydellinen ratkaisu kaikille niille, jotka rakastavat hiihtää ja etsivät jotain käytettäväksi heidän suksipaidansa alla.

Valmistettu mikrokuorella, jossa on karbonium-kevytharja, tämä vaate on ergonominen, ja se on valmistettu kevyestä, mutta teknisestä kudoksesta, joka tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Softech-tekniikka mahdollistaa erinomaisen hengittävyyden, mikä auttaa pitämään kehon lämpimänä ja kuivana.Jos haluat ostaa CMP:n parhaita Vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! kidinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten CMP:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista lapsettuotteistamme, kuten CMP Sweat. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota CMP Sweat kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet CMP Sweat

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up