up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Sweat

plus
  • Play videoCMP Sweat
  • CMP Sweat

CMP Sweat

Tuotekuvaus CMP Sweat

Kuten toinen iho jokaiselle hiihtäjälle.

tämä ultrakevyt baselayer on täydellinen ratkaisu kaikille niille, jotka rakastavat hiihtää ja etsivät jotain käytettäväksi heidän suksipaidansa alla.

Valmistettu mikrokuorella, jossa on karbonium-kevytharja, tämä vaate on ergonominen, ja se on valmistettu kevyestä, mutta teknisestä kudoksesta, joka tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Softech-tekniikka mahdollistaa erinomaisen hengittävyyden, mikä auttaa pitämään kehon lämpimänä ja kuivana.Jos olet kiinnostunut CMP:n Sweat tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Vaatteet tuotteet CMP-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. CMP suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia lapset tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma CMP Sweat jo tänään!

Ominaisuudet CMP Sweat

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava collegepaita

-

Erittäin mukava collegepaita ja hyvä laatu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up