up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Craft

Craft Set

plus
  • Play videoCraft Set
  • Craft Set

Craft Set

Tuotekuvaus Craft Set

pehmeä, mukava ja kankaan neulottua yläosaa / pohjaa. normaali istuvuus. kanavainen neulottu kangas optimaalisen kosteuden kuljetukseen. 100% polyesteriä.

Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Craft Set:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Alusasut kokoelmasta, lapset kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. kidinn:stä löydät parhaat lapset tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Craft Set

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Ostin pojalleni. Erittäin hyvä laatu, mutta ei vielä mahdollisuutta kokeilla rinteessä. Materiaali ei näytä lämpimältä. Katsotaan, riittääkö tämä hiihtämiseen.

Baselayer-sarja

-

Materiaali - ohut hengittävä 100% synteettinen. En pidä siitä todella.

Normaali alusvaatteet

-

Täysin suorittaa tehtävänsä! Ostin kitin jalkapalloa varten.

Erittäin tyytyväinen

-

Erittäin tyytyväinen teini-ikäisten lämpövaatteiden sarjaan. Täytä täysin odotukset. Lämmittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Erittäin pehmeä ja miellyttävä kosketukseen. Suosittelemme ostamaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up