up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Finis

Finis Monofin Mermaid

plus
  • Play videoFinis Monofin Mermaid
  • Finis Monofin Mermaid

Finis Monofin Mermaid

Tuotekuvaus Finis Monofin Mermaid

Merenneito? Monofin hetkessä muuntaa minkä tahansa uimari merenneito. Innoittamana legendaarinen tarinoita ja elävä meren Mermaid? Monofin rohkaisee nuoria tutkimusmatkailijoita kokea taika uinti. Suunniteltu aktivoimaan sekä mielen että ruumiin Mermaid? Monofin opettaa yhtäläinen käyttö ylös ja alas potkuja - jolloin uimarit sulavasti liukua aidolta merenneitoja.

Ominaisuudet:

TUTKI taika Uinti: Sparks mielikuvituksen nuorille uimareille ja veden ystäville

Lisätä veden varmuus tutustuttaa lapset ja varhaisvaiheen uima kokemuksia

LUE oikean tekniikan: opettaa tasapainoinen delfiini potkia ja rakentaa jalkojen voimaa

REUSABLE MERMAID REPPU: täydellinen tarvike allas ja ranta

Kirkkaat värit: innoittamana värit mereen

COMFORT JALKA POCKET: Valmistettu TPR materiaalia eivät hankaa ja ihon ärsytystä

Säädettävät PIKALUKITUS JALKA STRAP: Valmistettu joustavasta TPR materiaalia - mahdollistaa nopean ja turvallisen poisto

Käytä vain aikuisen valvonnassa: Kaikki tämän tuotteen käyttäjiä ottamaan siihen liittyvät riskit - kumpikaan valmistaja tai myyjä saattaminen vastuuseen


Finis Monofin Mermaid:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Uimaräpylät, maskit ja snorkkelittuotteita Vesiurheilu kategoriastamme omasta lapset verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Finis-tuotteita kidinn:ssa, löydät laajan valikoiman lapsettuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Finis on sitoutunut kehittämään ja parantamaan lapsetkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Finis Monofin Mermaid

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up