up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jaked

Jaked Cruise

Jaked Cruise

Jaked Cruise

plus
  • Play videoJaked Cruise
  • Jaked Cruise
  • Jaked Cruise
  • Jaked Cruise

Jaked Cruise

Tuotekuvaus Jaked Cruise

Yksiosainen kontrastin insertit ja putkistot. Takaisin ristissä olkaimet paremmin vapaata liikkuvuutta. 3D silikoni kontrasti tulosta. High-tech aktiivinen urheilu kangasta.Specificationes:


- Kangas: aktiivinen urheilu


Tutustu nyt kaikkiin Vesiurheilu tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Jaked Cruise. Osta nyt Jaked Cruise ja säästä paljon puhdasta rahaa Uimapuvut tuotteista. Lisäksi, Jaked-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lastenkauppa verkkokaupastamme voit löytää Jaked Cruise:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Vesiurheilu tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Jaked Cruise

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty
Rintamerkki tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up