up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jaked

Jaked Milan

plus
  • Play videoJaked Milan
  • Jaked Milan

Jaked Milan

Tuotekuvaus Jaked Milan

Yksivärinen yksiosainen kontrastisaumat. Kangas tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja takaa täydellisen istuvuuden.Specificationes:


- Kangas: DARWIN


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Jaked Milan:n! kidinn:ssa kaikilla Vesiurheilu tuotteillamme on täysi Jaked:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi lastenkauppa verkkokaupasta, voit hyötyä kaikista lastenkauppa yhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Jaked Milan kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Jaked Milan

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty
Rintamerkki tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Koko, väri ja erinomainen hinta

Loistava

-

Tuote kuten aina hieno, värit ja Jaked-laatu ovat hyviä, täydellinen koko.

Olkapää

-

Katso, minä piti hänestä paljon ja hän oli hyvin tiukka, mutta vaikka olin poika, pidin hänestä todella, mutta hän puristi olkansa tunnin uinnin jälkeen.

Hyvä tuote lyhyille harjoituksille

-

Hyvä uimapuku, jossa on kestävä ja esteettinen kangas. Haittapuolena on, että yli tunnin ja puolen tunnin koulutus jättää minut harteille olkapäälle ja kainaloille.

Mukava lyhyille harjoituksille

-

Hyvä uimapuku on kestävä ja esteettinen, mutta jos harjoittelu on yli 1 tunti ja puoli, huomaan, että hieroen hieman olkapäähän ja kainaloon.

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up