up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jaked

Jaked Milan

plus
  • Play videoJaked Milan
  • Jaked Milan

Jaked Milan

Tuotekuvaus Jaked Milan

Yksivärinen yksiosainen kontrastisaumat. Kangas tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja takaa täydellisen istuvuuden.Specificationes:


- Kangas: DARWIN


Älä odota enää pidempään ja osta Jaked Milan. Jos sinulla on kysyttävää Jaked Milan:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä kidinn yhteydenottosivumme kautta. kidinn tarjoaa erityisen kokoelman Vesiurheilutuotteita lastenkauppa :a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Vesiurheilu varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Uimapuvut varusteilla.

Ominaisuudet Jaked Milan

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty
Rintamerkki tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Koko, väri ja erinomainen hinta

Loistava

-

Tuote kuten aina hieno, värit ja Jaked-laatu ovat hyviä, täydellinen koko.

Olkapää

-

Katso, minä piti hänestä paljon ja hän oli hyvin tiukka, mutta vaikka olin poika, pidin hänestä todella, mutta hän puristi olkansa tunnin uinnin jälkeen.

Hyvä tuote lyhyille harjoituksille

-

Hyvä uimapuku, jossa on kestävä ja esteettinen kangas. Haittapuolena on, että yli tunnin ja puolen tunnin koulutus jättää minut harteille olkapäälle ja kainaloille.

Mukava lyhyille harjoituksille

-

Hyvä uimapuku on kestävä ja esteettinen, mutta jos harjoittelu on yli 1 tunti ja puoli, huomaan, että hieroen hieman olkapäähän ja kainaloon.

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up