up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jaked

Jaked Uimapuku Alpha

Jaked Uimapuku Alpha

plus
  • Play videoJaked Uimapuku Alpha
  • Jaked Uimapuku Alpha
  • Jaked Uimapuku Alpha

Jaked Uimapuku Alpha

Tuotekuvaus Jaked Uimapuku Alpha

Tyttöjen JALPHA OB -urheilukengät Revolutional Energy Carvico -mikrokuitukankaasta, jossa takana on erittäin tasainen 4 neulasaumaa.

Tämä tyttöjen kilpailu uimapuku on ominaista suuri vastustuskyky.

Optimaalinen istuvuus ja hyvä mukavuus tarjoavat poikkeuksellisen vapaata liikkumista uinnin aikana.

JALPHA OB -kilpailun uimapuku on erittäin kilpailukykyinen uimapuku, joka on valmistettu vallankumouksellisesta kankaasta ja jossa on tekninen vuori, joka takaa optimaalisen eristämisen.

Kiiltävän kudoksen ansiosta tämä uimapuku on kevyt, täydellisesti kiertyy lihaksissa, ei taittele eikä siirry kiertämisen ja kääntymisen aikana.

Tyttöjen JALPHA OB -urheilun uimapuku, joka perustuu fluorihiilivedyn kestävään hartsiin perustuvaan ACQUAsuACQUA-hoitoon, pystyy myös vähentämään veden imeytymistä ja tarjoamaan parempia hydrodynaamisia ominaisuuksia ja parempia suorituskykyjä harjoittelun ja kilpailujen aikana.

Suuri laatu / kustannussuhde.


Osta nyt Jaked Uimapuku Alpha niinkin edulliseen hintaan kuin 100.99 $. Jaked:n valmistama Uimapuku Alpha:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. kidinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille lapsettuotteille. Tarkastele kaikkia Vesiurheilu-osastomme Uimapuvut:a.

Ominaisuudet Jaked Uimapuku Alpha

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up