up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Klean kanteen

Klean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow

plus
  • Play videoKlean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow
  • Klean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow

Klean Kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow

Tuotekuvaus Klean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow

Kid Kanteen Tuttipullot on lääketieteellisestä, silikoni nänni, joka on yli 2 tuumaa halkaisijaltaan tyvestä ja on vaihteleva paksuus joten se tuntuu enemmän aidolta. Kun vauva imee, pitkät nänni säätää, matkien miten ihmisen rinta- reshapes imetyksen aikana, varmistetaan asianmukainen sijoitus suussa, ja edistää oikean suun kehitystä ja terveet hampaat. Nänni on myös kaksinkertainen paineentasauslaite, joka on suunniteltu siten, vauva on nielemisvaikeuksia neste, ei ilmaa, auttaa vähentämään koliikkia ja edistää ruoansulatusta. Saatavana 3 tilavuusvirroilla: hidas, keski ja nopea. Myyty 2 pakkausta.Ominaisuudet:


Leveä pohja ja nänni muoto kannustaa oikea salpa

Double tuuletus järjestelmä vähentää nänni romahduksen ja koliikki Nippa valmistettu pehmeästä, taipuisa, lääketieteellisestä silikonista

Nippa edistää oikea suun kehitystä ja terveet hampaat tutti virtaukset että luonnolliset vauhdikas ja rento feedings

Kestää konepesun


Rakastatko lapset:a? Hanki oma Klean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Klean kanteen:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Lastenhoito tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman lapset mallit, useimmat Ruokailu ja imetys tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Klean kanteen Kid Kanteen Baby Nipples Medium Flow

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up