up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lalizas

Lalizas Sailing Long Pants

plus
  • Play videoLalizas Sailing Long Pants
  • Lalizas Sailing Long Pants

Lalizas Sailing Long Pants

Tuotekuvaus Lalizas Sailing Long Pants

Rannikon housut ovat valmistettu samasta vankka Nylon Oxford kuin takki.


Se on 100% vedenpitävä kaikki saumat tiivistetty. Ominaisuudet: 600D vahvistettu istuin ja polvi laastaria, korkea ruokalappu, säädettävä vyötärö, säädettävät

lapa ja vetoketju.Housut ovat saatavilla muodikas harmaa ja koot vastaavat takit.


Oma CREW LOOK on mahdollista ilman näyttämään "kaksoset".


Voit valita oman väritoivomusten sininen, punainen tai keltainen takit yhdessä muodikas housut, antaa sinulle tunteen oman yksilöllisyytensä


Tervetuloa Lalizas Sailing Long Pants erikoistarjoukseemme. kidinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia lastenkauppa varusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa lastenkauppa tuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Housut.

Ominaisuudet Lalizas Sailing Long Pants

Pituus
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Housujen tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mielestäni cospa on hyvä

-

Se oli hieman halvempi kuin muut valmistajat, ja minusta tuntui, että laatu oli hieno. Ostin Junior M: n, mutta pystysuora pituus on melkein kuvattu tai se tuntuu hieman isolta. Leveys on iso, mutta se oli säädettävissä säätimellä. Se näyttää hyvältä, vaikka tyttö käyttää sitä. Kaiken kaikkiaan ajattelin, että se oli hyvä tuote cospalle.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up