up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lalizas
360

Lalizas Skipper

Lalizas Skipper

Lalizas Skipper

plus
  • 360Lalizas Skipper
  • Play videoLalizas Skipper
  • Lalizas Skipper
  • Lalizas Skipper
  • Lalizas Skipper

Lalizas Skipper

Tuotekuvaus Lalizas Skipper

Cruise tyylillä Lalizas Skipper Deck Shoes.


Suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä, ne ovat ihanteellisia käytettäväksi aina, matkoilla merellä, kiertelevä maalla.


Kippari kengät ovat käsin ommeltu tai valmistettu palkkio Meksikon nahka rawhide nyöritys.


Heidän luistamaton kumipohja on erityinen muotoilu, niin tarjota mahdollisen pidon ja turvallisuuden ilman miehistöä ja liukas pinta, kuten kannet ja laiturit.


Heidän klassinen moccasin muotoilu mahdollistaa täydellisen istuvuuden oman jalka n luusto.Nämä monipuoliset kengät ovat saatavilla neljällä eri väriyhdistelmiä ja kukin 11 kokoa.


Ne ovat saatavana ruskea valkoisin tai ruskea pohja ja tummansininen valkoinen pohja.


Lalizas Skipper on paras tuote lastenkauppa tavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kengättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Jalkineettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset kidinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Lalizas-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Lalizas Skipper

Kiinnitykset
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

-

tämä kenkä on mukava ja tyylikäs loistava kiinnittyy ja joka kerta käytin 80-luvulta lähtien

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up