up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leisis

Leisis Floating Cover Standard

plus
  • Play videoLeisis Floating Cover Standard
  • Leisis Floating Cover Standard

Leisis Floating Cover Standard

Tuotekuvaus Leisis Floating Cover Standard

Ominaisuudet: Valmistettu Vaahto Leisis Taattu EVA (FLG E). Välttämättömiä pelejä ja vaihtoehtoista toimintaa vedessä sekä yksilöllistä että kollektiivista. Voidaan käyttää liukuva pelejä, tasapainotus, hyppääminen, lasten kuljettaminen tai muita elementtejä ... Tämä paksuus sallii suuremman nosteen. Didaktisiin Virkistys. "Tekniset tiedot:" Floating laatoitus 200x100x4 cm. Sininen

Haluatko lisää lapset tuotteita Leisis:lta? kidinn:sta, omasta lapsetverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman lapsettuotteita, kuten Leisis Floating Cover Standard. Tällä hetkellä Leisis Floating Cover Standard on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki lapsetvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Leisis Floating Cover Standard

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up