up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leisis

Leisis Floating Cover Standard

plus
  • Play videoLeisis Floating Cover Standard
  • Leisis Floating Cover Standard

Leisis Floating Cover Standard

Tuotekuvaus Leisis Floating Cover Standard

Ominaisuudet: Valmistettu vaahdolla Leisis Guaranteed kanssa EVA (FLG E). Olennaista peleille ja vaihtoehtoisille aktiviteeteille vedessä sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti. Voidaan käyttää liukupeleihin, tasapainottamiseen, hyppäämiseen, lasten kuljettamiseen tai muihin elementteihin ... Tämä paksuus mahdollistaa suuremman kelluvuuden. Didaktinen virkistys. "Tekniset tiedot:" Floating tiling 200x100x4 cm. Sininen

Älä odota enää ostaaksesi Leisis Floating Cover Standard reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, kidinn:sta löydät myös muita Floating mats tuotteita Vesiurheilu kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Leisis Floating Cover Standard ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Floating mats tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Leisis Floating Cover Standard

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up