up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Leisis

Leisis Foam Armbands

plus
  • Play videoLeisis Foam Armbands
  • Leisis Foam Armbands

Leisis Foam Armbands

Tuotekuvaus Leisis Foam Armbands

Special Ominaisuudet Leisis Vaahto:


Umpisoluinen, silloitettu, alhaisen tiheyden polyeteeni vaahto EVA-kopolymeeriä lisäämällä Hypoallergeeninen ja myrkyttömiä. Se doesnt olla kemiallisia jäämiä niiden valmistuksen yhteydessä.


Lisää pehmeä, joustava paljon enemmän kuin muita malleja markkinoilla.


Se doesnt imevät vettä, pidentäen tuotteen ja hygienia.


Ominaisuudet:


FOAM WRIST nilkka BAND.


Special LEISIS vaahto kuormalla EVA. 13x12,5x8,5 cm.


Säädettävä lukitus tarranauhalla.


Lapset voivat käyttää sitä rannekkeen. Mukava ja säädettävä.


Aloittamista ja aquafitness.
Kun sitä käytetään käsivarsinauha lapsille, se katsotaan TUKI FLOAT LASTEN JOTKA opettelee uimaan EI pelastusrengas JA IT on aina käytetty aikuisten valvonnassa.

Sopii lapsille 3 6 vuotta 18-30 K


Leisis Foam Armbands on paras tuote lastenkauppa tavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Uinnin apuvälineettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Vesiurheilutuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset kidinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Leisis-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Leisis Foam Armbands

Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up