up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Leisis

Leisis Octo Pool Noodle

plus
  • Play videoLeisis Octo Pool Noodle
  • Leisis Octo Pool Noodle

Leisis Octo Pool Noodle

Tuotekuvaus Leisis Octo Pool Noodle

Erikoispiirteet Leisis Vaahto:


Suljettu solu, silloitettu, alhaisen tiheyden polyeteeni vaahto EVA-kopolymeerin lisäksi hypoallergeeninen ja myrkyttömiä. Se ei sisällä kemiallisia jäämiä niiden valmistusprosessin.


Lisää pehmeä, joustava paljon enemmän kuin muut malleja markkinoille.


Se ei ime vettä, pidentäen tuotteen ja hygienia.Ominaisuudet:


- OCTO NOODLE. Bicolor.


- Special LEISIS vaahtoa kuorman EVA. 100 x 6 cm.


- Lisää pehmeä, joustava, toipuu hyvin ja on erittäin kestävä.


- Uusi muotoilu helpottaa otteen.


- Perehdyttäminen, aloittamista, virkistys-ja Vesivoimistelu.


Jos etsit Leisis Octo Pool Noodle:a, tänään on onnenpäiväsi. kidinn:ssa, omassa lastenkauppa verkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Vesiurheilu tuotteet. kidinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Uinnin apuvälineet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Uinnin apuvälineet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Leisis Octo Pool Noodle

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kohottavaa!

-

Ostin vahingossa lyhyemmän, lasten version tästä nuudelista, joten jouduin tilaamaan uudestaan. Se on hienoa, tukee hyvin ja on tarpeeksi kauan kiertääksesi itsesi, jos niin valitset. Ainoa syy, jonka vuoksi annan tälle arvosanan 4, on se, että toivoin sen olevan paksumpi. Se kuitenkin tekee työtä ja olen siitä erittäin tyytyväinen.

Hyvä laatu

-

Laatu näyttää erittäin hyvältä, ja mielestäni se kestää kauan. Ainoa haittapuoli on se, että odotin enemmän kelluvuutta. Vauva painaa 11 kg ja vain yhdellä matalalla, uima-altaalla meillä on muutama, joka riittää hänelle. Mitään, jota ei ole ratkaistu käyttämällä kahta churrosta liittimellä.

Leisis octo noodle churro uinti

-

Haluan tietää, onko se vapaa BPA: sta ja myrkyllisestä

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Leisis-tuotteet FLG ja FLG-E valmistetaan silloitetulla polyetyleenivaahdolla, joka on valmistettu fyysisesti puhdasta typpeä käyttäen, ovat kemiallisesti inerttejä, eivät sisällä lateksia ja ovat hypoallergeeneja. Koska niiden solujen välillä ei ole mitään kemiallista jäännöstä, ei ole hapettumista, joten ne eivät ole keltaisia.
Näillä vaahdoilla on neutraali pH ja mikään niistä ei sisällä myrkyllisiä aineita ETY: n yleisesti käytettyjen direktiivien mukaisesti. Se ei sisällä mitään CFC- tai HCFC- tai pehmittimiä. Bisfenoli A: ta ei ole käytetty komponentteihinsa tai valmistusprosessin aikana eikä siinä ole happokarbonyamideja.
Kiitos kysymyksestänne!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up