up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leisis

Leisis Octo Pool Noodle

plus
  • Play videoLeisis Octo Pool Noodle
  • Leisis Octo Pool Noodle

Leisis Octo Pool Noodle

Tuotekuvaus Leisis Octo Pool Noodle

Ominaisuudet:


- OCTO NOODLE. Bicolor.


- Special LEISIS vaahtoa kuorman EVA. 100 x 6 cm.


- Lisää pehmeä, joustava, toipuu hyvin ja on erittäin kestävä.


- Uusi muotoilu helpottaa otteen.


- Perehdyttäminen, aloittamista, virkistys-ja Vesivoimistelu.


Älä odota enää ostaaksesi Leisis Octo Pool Noodle reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, kidinn:sta löydät myös muita Uinnin apuvälineet tuotteita Vesiurheilu kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Leisis Octo Pool Noodle ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Uinnin apuvälineet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Leisis Octo Pool Noodle

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu

-

Laatu näyttää erittäin hyvältä, ja mielestäni se kestää kauan. Ainoa haittapuoli on se, että odotin enemmän kelluvuutta. Vauva painaa 11 kg ja vain yhdellä matalalla, uima-altaalla meillä on muutama, joka riittää hänelle. Mitään, jota ei ole ratkaistu käyttämällä kahta churrosta liittimellä.

Leisis octo noodle churro uinti

-

Haluan tietää, onko se vapaa BPA: sta ja myrkyllisestä

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Leisis-tuotteet FLG ja FLG-E valmistetaan silloitetulla polyetyleenivaahdolla, joka on valmistettu fyysisesti puhdasta typpeä käyttäen, ovat kemiallisesti inerttejä, eivät sisällä lateksia ja ovat hypoallergeeneja. Koska niiden solujen välillä ei ole mitään kemiallista jäännöstä, ei ole hapettumista, joten ne eivät ole keltaisia.
Näillä vaahdoilla on neutraali pH ja mikään niistä ei sisällä myrkyllisiä aineita ETY: n yleisesti käytettyjen direktiivien mukaisesti. Se ei sisällä mitään CFC- tai HCFC- tai pehmittimiä. Bisfenoli A: ta ei ole käytetty komponentteihinsa tai valmistusprosessin aikana eikä siinä ole happokarbonyamideja.
Kiitos kysymyksestänne!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up