up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leisis

Leisis Unicorn

plus
  • Play videoLeisis Unicorn
  • Leisis Unicorn

Leisis Unicorn

Tuotekuvaus Leisis Unicorn

Erikoispiirteet Leisis Vaahto:


Umpisoluinen, silloitettu, pientiheyspolyeteeniä vaahto EVA kopolymeerin lisäksi Hypoallergeeninen ja myrkytön. Se doesnt olla kemiallisia jäämiä niiden valmistusprosessin.


Lisää pehmeä, joustava paljon enemmän kuin muita malleja markkinoilla.


Se doesnt imevät vettä, pidentäen tuotteen ja hygienia.Ominaisuudet:


UNICORN.


Special LEISIS vaahto kuormalla EVA. 43x52,5x8 cm.


Aloituksessa ja perehdyttäminen lapsen. Educational Vapaa "


Tutustu nyt kaikkiin Vesiurheilu tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Leisis Unicorn. Osta nyt Leisis Unicorn ja säästä paljon puhdasta rahaa Floating mats tuotteista. Lisäksi, Leisis-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lapsetverkkokaupastamme voit löytää Leisis Unicorn:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Vesiurheilu tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Leisis Unicorn

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up