up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Littlelife

Littlelife Lockable Buggy Clip

Littlelife Lockable Buggy Clip

plus
  • Play videoLittlelife Lockable Buggy Clip
  • Littlelife Lockable Buggy Clip
  • Littlelife Lockable Buggy Clip

Littlelife Lockable Buggy Clip

Tuotekuvaus Littlelife Lockable Buggy Clip

Vikasiivinen lukko on erittäin turvallinen rattaiden tai lastentarhan kiinnike, joka on suunniteltu pitämään lisälaitteita. Se on 3-numeroinen yhdistelmäluukku, joten se sopii erinomaisesti myös rattaiden tai lastentarvikkeiden lukitsemiseen kaiteisiin tai muihin kiinteisiin kiinnikkeisiin.

Karabiner-tyyli silmukka yksinkertaisesti napsautetaan vaunun kahvaan ja pidetään sitten paikallaan metallilevyn avulla. Se sisältää myös pehmustetun vaahtokappaleen kulutuksen vähentämiseksi.

Ostoskasseja, laukkuja ja käsilaukkuja voidaan kiinnittää silmukkaan, mikä helpottaa elämääsi pitämällä kätesi vapaana, kun tarvitset niitä eniten.

Huomaa vanhemmille: Ole varovainen, ettei ylikuormita liikaa kohteita käytettäessä


Littlelife Lockable Buggy Clip erikoistarjous on sinua varten! Käy kidinn:ssa, kun haluat uusia lapsetvarusteesi. kidinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Littlelife, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Lastenhoitotuotteet.

Ominaisuudet Littlelife Lockable Buggy Clip

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up