up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Littlelife

Littlelife Owl Animal Safety Harness

Littlelife Owl Animal Safety Harness

plus
  • Play videoLittlelife Owl Animal Safety Harness
  • Littlelife Owl Animal Safety Harness
  • Littlelife Owl Animal Safety Harness

Littlelife Owl Animal Safety Harness

Tuotekuvaus Littlelife Owl Animal Safety Harness

Viheltää! Tämä pinkki Owl kädet varmistaa pienokaiset älä lentoon kun olet pois ja noin. Ominaisuuksiin kuuluu säädettävät ja sivuhihnat, kankaan etupaneeli, ja kiinnityskohdan LittleLife turvallisuuden kädet.

Huom vanhemmille: Turvallisuus kädet mukana!


Tunnetko jo kaikki Littlelife Owl Animal Safety Harness:n ominaisuudet? kidinn:ssa, valikoimme lapsettuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Täydentäätuotteita, tsekkaa koko Lisätarvikkeet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Littlelife, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien lapset asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Littlelife Owl Animal Safety Harness

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen

-

Valjaat sopivat täydellisesti täydelliseen .. se näyttää niin mukavalta kuin vain jousilta, ja siinä on tuuletusaukot, mutta hihnan pituus on hieman lyhyt kuin odotan ja ei ole joustavaa ... Se on kuin kädenpitoa ... Ja toimitus on ei nopea tai liian pitkä ... Kesti kuin 1 ja 1/2 viikkoa saapuessasi Yhdistyneestä kuningaskunnasta Louisianaan :)

Antakaa työ

-

Suuri saapuminen ajoissa ja tytär rakastaa väriä.

Söpö

-

söpö reppu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up