up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Loeffler

Loeffler Transtex Warm Kids

plus
  • Play videoLoeffler Transtex Warm Kids
  • Loeffler Transtex Warm Kids

Loeffler Transtex Warm Kids

Tuotekuvaus Loeffler Transtex Warm Kids

Ominaisuudet:


- Joustava,


- Nopeasti kuivuva,


- Täydellinen kosteuden siirto,


- Litteät ompeleet.Tekniset tiedot:


- 56% PP, 21% yhdistettä, 20% Co, 3% ElTekniikka:


Supreme kaksikerroksinen tekniikka - tieteellisesti todistettu. Sisäpinta polypropeeni paras hiki poisto ja kuivan tunteen iholla.


Ulkopinta valmistettu sekoitus luonnonkuituja puuvillaa ja Modaali tarjoaa parhaan haihtumista ja miellyttävän lämmin tunne. Kuiva, lämmin, pehmeä ja sileä iho. Normaalille alhaisissa lämpötiloissa ja kohtalaista tai intensiivistä toimintaa.


Tilaa Loeffler:n tuotteet, kuten Transtex Warm Kids, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu kidinn:aan, omaan lapset verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Loeffler Transtex Warm Kids jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Loeffler Transtex Warm Kids

Pituus
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up