up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mosconi

Mosconi Master

plus
  • Play videoMosconi Master
  • Mosconi Master

Mosconi Master

Tuotekuvaus Mosconi Master

Technologies:

Badana Tri -levy:
Sisäinen vahvikekappale, joka on suunniteltu pyöräily- ja kehruushousuihin tai triatlonpukuihin, mikä auttaa saamaan mukavan levon pyöräistuimella. Sen koostumus ja koko voivat vaihdella tarpeista riippuen. Pitkää matkaa varten shortsit valmistetaan korkean suorituskyvyn tyynyillä, jotka on valmistettu yhdistämällä geeli ja Coolmax-kangas maksimaalisen hengittävyyden ja loistavan mukavuuden saavuttamiseksi.

Lycra®:
Tekninen kangas, joka on valmistettu 80% polyamidista ja 20% Lycra® elastaanista. Suuri palautuskyky, mahdollista venyttää sitä
Useita kertoja sen alkuperäisestä koosta. Kehitetty sopimaan täydellisesti vartaloon, tarjoamalla suurta mukavuutta ja liikkumisvapautta.

Flat:
Erikoiskoneilla valmistetut erittäin tiheät erittäin litteät ompeleet, jotka on kehitetty välttämään ihon kitkaa vaatteen sisäpuolelta ja parantavan hydrodynaamisuutta ulkopuolelta. Joustava ommel, joka pitää vaatimuksen epämuodostumattoman kuvion milloin tahansa, sopii täydellisesti vartaloon, jotta vältetään ilmataskut kankaan ja ihon välillä veden sisällä.Haluatko ostaa Mosconi Master:n? Olet oikeassa paikassa! kidinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Uimapuvut malleja. Tutustu nyt uusiin Vesiurheilu tarjouksiimme kidinn:ssa. Näitä Mosconi-merkkisiä Uimapuvut tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Mosconi Master

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Uimapuvut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up