up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mosconi

Mosconi Tri Shark X Pro

Mosconi Tri Shark X Pro

Mosconi Tri Shark X Pro

plus
  • Play videoMosconi Tri Shark X Pro
  • Mosconi Tri Shark X Pro
  • Mosconi Tri Shark X Pro
  • Mosconi Tri Shark X Pro

Mosconi Tri Shark X Pro

Tuotekuvaus Mosconi Tri Shark X Pro

Technologies:

Flat:
Erikoiskoneilla valmistetut erittäin tiheät erittäin litteät ompeleet, jotka on kehitetty välttämään ihon kitkaa vaatteen sisäpuolelta ja parantavan hydrodynaamisuutta ulkopuolelta. Joustava ommel, joka pitää vaatimuksen epämuodostumattoman kuvion milloin tahansa, sopii täydellisesti vartaloon, jotta vältetään ilmataskut kankaan ja ihon välillä veden sisällä.

Badana Tri -levy:
Sisäinen vahvikekappale, joka on suunniteltu pyöräily- ja kehruushousuihin tai triatlonpukuihin, mikä auttaa saamaan mukavan levon pyöräistuimella. Sen koostumus ja koko voivat vaihdella tarpeista riippuen. Pitkää matkaa varten shortsit valmistetaan korkean suorituskyvyn tyynyillä, jotka on valmistettu yhdistämällä geeli ja Coolmax-kangas maksimaalisen hengittävyyden ja loistavan mukavuuden saavuttamiseksi.

Pro Elast:
Tekninen kangas, jolla on samanlaisia ominaisuuksia kuin GLISSPEED +, mutta erittäin joustava ja erittäin palautuskykyinen, mikä vähentää lihasten puristusta ja mahdollistaa liikkumisvapauden. Vaatteet valmistetaan yhdessä GLISSPEED +: n kanssa, joten PRO ELAST sijoitetaan strategisesti kehon alueille, joilla vaaditaan suurempaa liikkuvuutta.kidinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia lapset tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Mosconi Tri Shark X Pro? Olet onnekas, sillä kidinn:ssä, Vesiurheilu katalogissa ja Uimapuvut kategoriassa, tarjoamme muita lapset tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Mosconi Tri Shark X Pro

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Uimapuvut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up