up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nalgene

Nalgene OTF Kids 350ml

Nalgene OTF Kids 350ml

Nalgene OTF Kids 350ml

plus
  • Play videoNalgene OTF Kids 350ml
  • Nalgene OTF Kids 350ml
  • Nalgene OTF Kids 350ml
  • Nalgene OTF Kids 350ml

Nalgene OTF Kids 350ml

Tuotekuvaus Nalgene OTF Kids 350ml

Liian iso Grip-n-Gulp? Liian pieni organisoidun kaupankäyntijärjestelmän? Kokeile tätä on koon. Otamme 12 unssi pullon ja yhdistä se vuoda On Fly Cap. Teimme myös silikonitulppa hieman pehmeämpi niin se olisi helpompi pikku piipitys työntää kiinni. Korkki on valmistettu Kiinassa, pullo on valmistettu USA: ssa.Ominaisuudet:


- Kestävä


- Haju kestävä


- BPA: ta


- Helppo juomanokka


- Lukitus bail takaa tiivistystä


Jos etsit Nalgene OTF Kids 350ml:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. kidinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia lastenkauppa tuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Pullotvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Nalgene OTF Kids 350ml

Väri
Tuotetyyppi
Tilavuus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kertakäyttöinen

-

Ostin sen, koska ajattelin, että olisi ympäristöystävällisempää kuljettaa sitä tämän vesipullon kanssa kuin kertakäyttöinen PET-pullo. Tyytyväinen laatuun.

Söpö

-

Kuva on söpö, mutta se ei ole liian sopiva lapsille ja sitä on helppo käyttää aikuisille. Ehkä se oli mallimuutos, pullon muoto oli suora ilman kolhuja. Japanissa jaetut Nalgene-pullot ovat erittäin kalliita, mutta pystyin ostamaan ne tällä sivustolla edulliseen hintaan.

Lapsen pullo

-

Lapsen pullo on erittäin mukava. Se on helppo juoda ja käyttää.

Erinomainen valinta

-

Maastopullo pienimmille. Kolmevuotias tytärni oppi heti avaamaan ja sulkemaan sen. Ihanteellinen päivittäiseen käyttöön koulussa. Pullon suu on erittäin leveä, mikä helpottaa suuresti päivittäistä pesua, kansi, jolla on leveä nokka, pestään yhtä helposti. Täysin suositeltava

Erinomainen juomapullo varsinkin lapselle!

-

Näppärän kokoinen pullo varsinkin lapselle. Ja parasta on korkki: helppo avata, helppo juoda, tiivis ja kun korkin ottaa pois, on pullo todella helppo pestä, koska suuaukko on leveä. Aikaisempi hävisi joten piti hankkia uusi samanlainen!

Erinomainen juttu

-

Hyvä vesipullo lapsille. Rakastan yksinkertaista muotoilua. Se sopii hienosti astiaan.

Ihana koko

-

Olen kyllästynyt ostamaan pulloja muutaman kuukauden välein. Tämä oli ainoa pullo, joka piti kiinni. Suuri pullo.

Suuri lasten pullo

-

Helppo avata vielä tiivis. Suuri automatkoista ja lounas laatikot. Sopii hienosti sivutaskuun repun samoin.

Hyvälaatuisia pullo

-

Laatu on hyvä ja helppo käyttää 4 vuotias lapsi. Täydellinen koko.

Joulusesongin

-

Ei ole lahja joulun kiireinen joulukuussa mutta kiitos vastauksena tasainen. Trouble toimituksen Japanin vaikka mielestäni (puuttuminen taulukko) vaikea kysely koska ei ole matkatavaroita ei laskua oli hyvää voi seurata voidaan vahvistaa verkkoon. Myös huoli tavaratilassa ulkomailta, haluan hyödyntää tulevaisuudessa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up