up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Odlo

Odlo Warm Trend S Crew

Odlo Warm Trend S Crew

plus
  • Play videoOdlo Warm Trend S Crew
  • Odlo Warm Trend S Crew
  • Odlo Warm Trend S Crew

Odlo Warm Trend S Crew

Tuotekuvaus Odlo Warm Trend S Crew

Anna seikkailun ystäville lapsille paras mahdollinen suoja kylmillä talvipäivillä tämän trendikkään ja teknisen baselayer-miehistön niskaan. Laaja valikoima hauskoja ja unikkoisia värejä, tulosteita ja kuvioita tarkoittaa, että he haluavat pitää yllään nämä huiput kauan sen jälkeen kun he tulevat kylmältä. Valmistettu nopeasti kuivuvalla, erittäin hengittävällä polyesterillä, harjattu sisävuoraus tarjoaa erittäin viihtyisän ihon tuntuman lisäksi myös lisää ylimääräistä kankaiden eristykseen ja hengittävyyteen. Litteä ommeltu saumarakenne ja takana pidempi leikkaus takaa mukavan, kauniin vapaasti sopivan istuvuuden, joka pysyy paikallaan ja pysyy kylmässä. Samanaikaisesti Odlo-hopea-ionilla käsiteltyjen kuitujen vaikutus antaa kestävän antibakteerisuojan, jotta lapset saisivat tuoksua ja puhtautta saunan aikaan.

Ominaisuudet:

Erinomainen lämmöneristys harjattu kangas sisäpuolelta

Optimaalinen kosteuden hallinta

Odlo vaikutti? hajua estävät kuidut; tasainen ompelu

Super pehmeä materiaali

Pituus leikkaus takana

Uusi tuloste

erittelyt ::

Materiaalin kuvaus: Päämateriaali: 100% PE


kidinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia lapset tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Odlo Warm Trend S Crew? Olet onnekas, sillä kidinn:ssä, Vaatteet katalogissa ja Alusasut kategoriassa, tarjoamme muita lapset tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Odlo Warm Trend S Crew

Hihatyypit
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up