up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Park city

Park city Hanny Pink Rullaluistimet

Park city Hanny Pink Rullaluistimet

Park city Hanny Pink Rullaluistimet

plus
  • Play videoPark city Hanny Pink Rullaluistimet
  • Park city Hanny Pink Rullaluistimet
  • Park city Hanny Pink Rullaluistimet
  • Park city Hanny Pink Rullaluistimet

Park City Hanny Pink Rullaluistimet

Tuotekuvaus Park city Hanny Pink Rullaluistimet

Hanny on rullalautailuun suuntautuvien dynaamisten ja hauska linjojen luistelu. Sen värikäs muotoilu yhdistyy erityiseen mikrohuokoiseen pohjiin, joka luo luistimen paremman sopeutumisen luistimen jalkaan ja antaa suuremman vaikutuksen imeytymisen.

82A 58x33mm pyörät, joissa on ABEC 5 -laakerit kevyelle liuku- ja PU-jarrulle, erikois-kantapäällä ja etureunan vahvikkeilla varpaiden suojaamiseksi.


Park city Hanny Pink Rullaluistimet erikoistarjous on sinua varten! Käy kidinn:ssa, kun haluat uusia lapsetvarusteesi. kidinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Park city, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Urheilulajittuotteet.

Ominaisuudet Park city Hanny Pink Rullaluistimet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up