up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Protest

Protest Fleece Fabrizoy

Protest Fleece Fabrizoy

Protest Fleece Fabrizoy

Protest Fleece Fabrizoy

plus
  • Play videoProtest Fleece Fabrizoy
  • Protest Fleece Fabrizoy
  • Protest Fleece Fabrizoy
  • Protest Fleece Fabrizoy
  • Protest Fleece Fabrizoy

Protest Fleece Fabrizoy

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Protest Fleece Fabrizoy

Protestin Fabrizoy JR on powerstretch mid-kerros. Tämä kangas mahdollistaa täydellisen joustavuuden ja myös kosteuden siirtymisen niin, että pysyt kuivana riippumatta siitä kuinka hullu toiminta on. Topissa on korkea kaulus, jossa on lyhyt vetoketju suljettaessa. Fabrizoy JR on täydellinen keskikerros, kun vietät päiväsi lumeen.

Tekniset tiedot:

92% polyesteriä

8% elastaania

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Ei rumpukuivausta

Pese ulospäin 30 ° C: ssa

Pese samankaltaisilla väreillä


Tutustu nyt kaikkiin Vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Protest Fleece Fabrizoy. Osta nyt Protest Fleece Fabrizoy ja säästä paljon puhdasta rahaa Fleecet tuotteista. Lisäksi, Protest-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lapsetverkkokaupastamme voit löytää Protest Fleece Fabrizoy:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Protest Fleece Fabrizoy

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up