up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Protest

Protest Fleece Mutey

plus
  • Play videoProtest Fleece Mutey
  • Protest Fleece Mutey

Protest Fleece Mutey

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Protest Fleece Mutey

Mutey JR on Protestin loistava mikrofleece. Super pehmeä kangas on kosteutta siirtävä varmista, että pysyt kuivana riippumatta siitä, miten hullu toiminta saa. Tämä keskimmäinen kerros korkealla kauluksella ja vetoketju kaulan sulkemisella pitää sinut lämpimänä, kun olet lumi. Mutey JR: n on oltava talvella toimiva vaatekaappi, jota voi käyttää yksin tai täydellisenä keskimmäisenä kerroksena rinteillä.

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Ei rumpukuivausta

Pese 40 ° C

Pese samankaltaisilla väreillä


Protest Fleece Mutey on paras tuote lapsettavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Fleecettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset kidinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Protest-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Protest Fleece Mutey

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up