up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Protest

Protest Fleece Perfecty

plus
  • Play videoProtest Fleece Perfecty
  • Protest Fleece Perfecty

Protest Fleece Perfecty

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Protest Fleece Perfecty

Protestin Perfecty JR: n keskikerros on erittäin pehmeä mikrofleece. Fleece on hengittävä ja kosteutta siirtävä, joten se on täydellinen keskikerros, kun vietät päivän rinteillä. Lyhyt vetoketjuhuppari, jossa on korkea kaulus, tämä mahtava fleece pitää sinut mukavana, kun lumi on ulkona.

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Ei rumpukuivausta

Pese 40 ° C

Pese samankaltaisilla väreillä


Tilaa Protest:n tuotteet, kuten Fleece Perfecty, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu kidinn:aan, omaan lapset verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Protest Fleece Perfecty jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Protest Fleece Perfecty

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up