`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Minitrek 12L

  • Salewa Minitrek 12L
  • Salewa Minitrek 12L

Salewa Minitrek 12L

Tuotekuvaus Salewa Minitrek 12L

Meidän Maxitrek 12 on mukava, 12-litrainen kevyt, kestävä, kestävä ripstop-polyesteri, jossa on pehmustettu kantolaitteisto. Sen Easy Fit -kantorujärjestelmä on asettanut älykkäästi pehmusteita takaosassa ja olkapäissä, joten se on mukava kumppani sekä aktiivisille että Retkeily ja kaupunkitutkimus. Ulkoilijat löytävät runsaasti säilytystilaa pääosastossa, erillisessä etupenkissä ja sivupussissa.

Heijastavalla tulostuksella näkyvyyden lisäämiseksi.Löydä suosikki Vaellusmallisi ja nauti lastenkauppa sta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Salewa Minitrek 12L:n. Jos sinulla kysyttävää Salewa Minitrek 12L:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä lastenkauppa asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Salewa Minitrek 12L

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje