up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Seachoice

Seachoice SV 100N Child

plus
  • Play videoSeachoice SV 100N Child
  • Seachoice SV 100N Child

Seachoice SV 100N Child

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Seachoice SV 100N Child

Sopii ei-uimareille ja uimareille rannikolla ja rannikkovesissä kohtalaisissa olosuhteissa. Takit on suunniteltu ja testattu ISO: n mukaan, minkä ansiosta käyttäjä voi siirtyä turvalliseen mukavaan asentoon. Sisältää sidotun pealess turvallisuuden pilliin. Tämä pilliin kuuluu ei-tukkeutunut malli ja se on Safety Orange (sertifioitu AS4758.2, ISO12402 ja SOLAS IMO päätöslauselman mukainen).

Floatation Materiaali: Pehmeä vaahto


Shell: 100% polyesteriä


Sulkeminen / taso 100: 3.81cm nailon ja vetoketjun suljin. (1) Hihna, (1) Jalkahihna lisää turvallisuutta (lapsi)


Tutustu nyt kaikkiin Vesiurheilu tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Seachoice SV 100N Child. Osta nyt Seachoice SV 100N Child ja säästä paljon puhdasta rahaa Liivit tuotteista. Lisäksi, Seachoice-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lapsetverkkokaupastamme voit löytää Seachoice SV 100N Child:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Vesiurheilu tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Seachoice SV 100N Child

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Pelastusliivi

-

Upea laatu ja sopivuus. Pikku poikani rakastaa sitä. Pitää häntä turvassa ja pilli on lisäbonus!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up