up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs Pro SMX S

Sixs Pro SMX S

plus
  • Play videoSixs Pro SMX S
  • Sixs Pro SMX S
  • Sixs Pro SMX S

Sixs Pro SMX S

Tuotekuvaus Sixs Pro SMX S

SIXS PRO Tech -hihattomissa tuotteissa on kaikki SIXS UNDERwear -vaatteiden hikoilun hallintaominaisuudet yhdistettynä alttiuteen innovatiivisille d3o- ja SAS Tec -suojauksille. Koekilpailuihin hyväksytty vaatekappale PRO BACK -suojauksen CE-sertifikaattien CE EN 1621 2 ansiosta. SIXS-alkuperäisessä hiili-alusvaatteiden® tekniikalla tämä tuote suojaa ihoasi liialliselta hikoilulta ja antaa sinulle parhaimman mukavuuden ja suorituskyvyn. Saumaton suunnittelu parantaa mukavuutta. Käytetään ilman alusvaatteita, koko PRO Tech -sarjan yhteinen ominaisuus.

Suunniteltu niille urheilulajeille, joissa törmäykset ovat yleisiä. Kuivan ihon mukavuuden ja suojaamisen turvallisuuden yhdistäminen on välttämätöntä. Se on kaikkein täydellisimmän PRO SMX -versio ilman rintakehän suojausta. Sitä voidaan käyttää lumella, pyörällä ja hevosella. Koska 4-vuotiaita kokoja on saatavana, sitä voidaan käyttää myös rullalautoissa, luistimissa jne. Lisäksi versiot PRO SM2 S (erityisesti suunniteltu lumilautailuun ja freestyle-hiihtoon) ja PRO SM9 S (jota käytetään takkina) Ovat saatavilla.


Hiilihahmojen kangas
SIXS-tuotteet eivät saa sinua tuntemaan kuumaa, mutta et tunne kylmää heidän kanssaan!

TOINEN SKINI
Vaatteita tulee käyttää suoraan kosketuksissa ihon kanssa, jotta saadaan parhaat tulokset.

TAKAISUOJA YLÖS
Kahden tyyppiset CE EN 1621/2 -tyyppihyväksytyt suojaukset: SAS Tec (keltainen väri), taso 2, korkein hyväksytty tyyppi ja D3O (oranssi), taso 1, tyyppihyväksytty. Ne noudattavat voimassa olevia määräyksiä kaikenlaisissa kilpailuissa, joissa vaaditaan selkäsuojan käyttöä.Jos pidät Sixs Pro SMX S:sta, tutustu myös muihin Sixs:n lapsettuotteisiin Vaatteet osastollamme ja Alusasut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia kidinn:ssa, omassa lapset verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Sixs Pro SMX S

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up