up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs SMX

Sixs SMX

plus
  • Play videoSixs SMX
  • Sixs SMX
  • Sixs SMX

Sixs SMX

Tuotekuvaus Sixs SMX

SIXS Carbon Alusvaatteet hihaton pelipaita suunniteltu lapsille 4-12 vuotta iässä. Essential tuote soveltuu kaikkiin olosuhteisiin, sekä sisällä että ulkona. Kevyin ja hengittävä polypropeenikuidun markkinoilla yhdistettynä todellinen hiilen lanka, joka tarjoaa lämmön siirto ja antistaattisia ominaisuuksia, jotka suojaavat elimistöä sähkövaraus aiheuttama hankaus useita synteettiset kankaat toisiaan vastaan ​​(tila tyypillinen vaatteet). Iho aina kuiva ja juuri kilpailun aikana ja harjoittelun kaikkien urheilulajien.

Ominaisuudet:

Antistaattinen System: hiili lanka eristää staattinen sähkö aiheuttama hankaus kankaiden

Saumaton Tekniikka: saumaton vaate vartalon tarjoamaan täydellisen mukavuuden

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Sopii kaikille vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

tekniikka:

saumaton teknologia

antistaattinen järjestelmä


Tilaa nyt oma Sixs SMX:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Sixs SMX:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Sixs SMX:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 27.99 $. Suuresta Alusasut tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Sixs SMX

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up