up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs STX

Sixs STX

plus
  • Play videoSixs STX
  • Sixs STX
  • Sixs STX

Sixs STX

Tuotekuvaus Sixs STX

SIXS Carbon Alusvaatteet yksiosainen aluspuku lapsille 10-12 vuosi iässä. Se on urheiluvaatteita vaate että moottoripyöräilijä yllään nahka puku ehdottomasti tarvitsee hänen vaatekaappi. Se ei ainoastaan ​​tee laittaa päällysvaatteet kuin yksiosainen nahka puku helpompaa, mutta SIXS Carbon Alusvaatteet ® kangas tarjoaa luonnollisen lämmönsäätely ja suojaa ihoa kertymään hikoilua, jopa kuumin vuodenaikoina. Joten ei ole enää odottamatonta vilunväristykset tai kylmä, koska kosteus on kaukana kehosta. Tuote, joka voidaan käyttää myös muuhun urheiluun vaativiin yhden Haalarit (kuten skindiving märkäpuku tai alle yksiosainen hiihto puku).

Ominaisuudet:

Antistaattinen System: hiili lanka eristää staattinen sähkö aiheuttama hankaus kankaiden

Saumaton Tekniikka: saumaton vaate vartalon tarjoamaan täydellisen mukavuuden

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Sopii kaikille vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

tekniikka:

saumaton teknologia

antistaattinen järjestelmä


Oletko kiinnostunut Sixs STX:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla kidinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Sixs STX:sta tuotekuvauksineen yms. Sixs on yksi parhaista lapsetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Sixs STX

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin laadukkaat stx-alusvaatteet. poikani tuntuu erittäin mukavalta.

-

Kiitos paljon palvelusta ja huomiosta.

Super mega-alusvaatteet lapsille

-

Poikani käyttää alusvaatteita nahkapuvunsa alla moottoripyörällä ajamiseen, istuvuus on täydellinen ja kokotiedot sopivat ...

Hyvä tuote

-

Hyvä alusvaatteet pienimmille. Se näyttää enemmän hieman kylmemmältä säältä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up