up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs TS1

Sixs TS1

plus
  • Play videoSixs TS1
  • Sixs TS1
  • Sixs TS1

Sixs TS1

Tuotekuvaus Sixs TS1

SIXS Carbon Alusvaatteet lyhythihainen kaulan ympärillä pelipaita lapsille 4-12 vuotta iässä. Multi urheilu vaate sopii kaikissa tilanteissa. Toisin kuin hihaton malli, holkki halauksia yläosan varren (kainalo), jota koskee runsaasti hikoilua ja pitää ihon kuivana. Kevyin ja hengittävä polypropeenikuidun markkinoilla yhdistettynä todellinen hiilen lanka, joka tarjoaa lämmön siirto ja antistaattisia ominaisuuksia, jotka suojaavat elimistöä sähkövaraus aiheuttama hankaus useita synteettiset kankaat toisiaan vastaan ​​(tila tyypillinen vaatteet).

Ominaisuudet:

Antistaattinen System: hiili lanka eristää staattinen sähkö aiheuttama hankaus kankaiden

Saumaton Tekniikka: saumaton vaate vartalon tarjoamaan täydellisen mukavuuden

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Sopii kaikille vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

tekniikka:

saumaton teknologia

antistaattinen järjestelmä


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Sixs TS1:n! kidinn:ssa kaikilla Vaatteet tuotteillamme on täysi Sixs:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi lapsetverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista lapsetyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Sixs TS1 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Sixs TS1

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up