up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs TS2

plus
  • Play videoSixs TS2
  • Sixs TS2

Sixs TS2

Tuotekuvaus Sixs TS2

SIXS pitkähihainen pyöreä kaula pelipaita lapsille 4-12 vuotta iässä. Carbon Alusvaatteet kangas antaa ihon hengittää ja varmistaa lämmönsäätely kehon kaikissa sääolosuhteissa (ulkona tai sisällä). Pitkä holkki halaus jokainen osa varren pitämään ihon tuoretta ja välissä ihon ja ylhäältä vaate. Se myös hieman suojaa viileä luonnoksia jos lyhythihainen alkuun vaatetta käytetään.

Ominaisuudet:

Antistaattinen System: hiili lanka eristää staattinen sähkö aiheuttama hankaus kankaiden

Saumaton Tekniikka: saumaton vaate vartalon tarjoamaan täydellisen mukavuuden

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Sopii kaikille vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

tekniikka:

saumaton teknologia

antistaattinen järjestelmä


Mitä mieltä olet Sixs TS2:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet lapsetverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Sixs:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Sixs TS2

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up