up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs

Sixs TS3

plus
  • Play videoSixs TS3
  • Sixs TS3

Sixs TS3

Tuotekuvaus Sixs TS3

SIXS Carbon Alusvaatteet pitkähihainen poolo pelipaita lapsille 4-12 vuotta iässä. Hengittävä ja lämpötilansäätelyjärjestelmällä kaikissa sääolosuhteissa. Pitkä holkki halaus jokainen osa varren pitämään ihon tuoretta ja välissä ihon ja ylhäältä vaate. Se myös hieman suojaa viileä luonnoksia jos lyhythihainen alkuun vaatetta käytetään. Lopuksi poolokauluksinen kaulus suojaa kurkun äkillisiä lämpötilan muutoksia ja viileä luonnoksia.

Ominaisuudet:

Antistaattinen System: hiili lanka eristää staattinen sähkö aiheuttama hankaus kankaiden

Saumaton Tekniikka: saumaton vaate vartalon tarjoamaan täydellisen mukavuuden

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Sopii kaikille vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

tekniikka:

saumaton teknologia

antistaattinen järjestelmä


Tällä hetkellä, Sixs TS3 tuotetta on saatavilla kidinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Sixs-merkkisiin lapset tuotteisiin, joita lapset verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Alusasut kokoelman malleilla. kidinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat lapset-tuotteet.

Ominaisuudet Sixs TS3

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up