up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

So dive

So dive Monofin Triton

plus
  • Play videoSo dive Monofin Triton
  • So dive Monofin Triton

So Dive Monofin Triton

Tuotekuvaus So dive Monofin Triton

Monofiini: Viimeisimmän sukupolven polypropeeniterä.

Joustava ja kestävä materiaali.

Luo joustavan vaikutuksen.

Terän virtaviivainen luonne jakaa voimat sen pintaan koko ajan, jolloin vesi pääsee helposti valumaan.

Polypropeenijäykisteet sivuvahvikkeella.

Elastomere Pehmeä kantapää


Oletko kiinnostunut So dive Monofin Triton:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla kidinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot So dive Monofin Triton:sta tuotekuvauksineen yms. So dive on yksi parhaista lapsetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Vesiurheilutuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet So dive Monofin Triton

Väri
Materiaalit
Tuotetyyppi
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Monofin

-

Erittäin hyvä laatu ja oikea koko.

Monofin

-

Tuote vastaa tarkalleen kuvausta. Monopalme saapui muutamaa päivää etukäteen arvioiduna päivänä, jakelun seuranta antaa mahdollisuuden seurata artikkeliaan askel askeleelta. Monopalme tarjoaa vedessä työntövoiman tunteen, joka on selvästi yli 2 klassista evää. Minulla on todella vaikutelma lentää vedenalaisena, se on hieno. Hinta vastaa tuotteen huipulla olevaa laatua. Suosittelen tätä artikkelia kaikille sukeltamisen tai uinnin ystäville.

Luokitus - erittäin mielellään jopa

-

Ihana urheiluvälineet ovat nämä evät. Joten ne ovat selvästi erilaisia kuin halpa lelu. Käytimme monofiineja merenneitoon. Neljän vuoden ajan. Teen puvut itse, glitterissä ja vaa'alla. Jokaiselle jotakin. :-)) Kiitos monofiineista.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up