up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

So dive

So dive Triton Monofin

So dive Triton Monofin

plus
  • Play videoSo dive Triton Monofin
  • So dive Triton Monofin
  • So dive Triton Monofin

So Dive Triton Monofin

Tuotekuvaus So dive Triton Monofin

Monofiini: Viimeisimmän sukupolven polypropeeniterä.

Joustava ja kestävä materiaali.

Luo joustavan vaikutuksen.

Terän virtaviivainen luonne jakaa voimat sen pintaan koko ajan, jolloin vesi pääsee helposti valumaan.

Polypropeenijäykisteet sivuvahvikkeella.

Elastomere Pehmeä kantapää


Pidätkö So dive Triton Monofin tuotteesta? Käy lastenkauppa  verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Vesiurheilutuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki lastenkauppa tuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Vesiurheilu valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet So dive Triton Monofin

Väri
Materiaalit
Tuotetyyppi
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (17)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Triton neliöjalkoille?

-

Hei Minulla on toistuva ongelma: Minulla on kaksi sipulia varpaiden lähellä, mikä tarkoittaa, että tohvelin on oltava riittävän leveä, jotta se mahtuu "neliön" -nimisiin jalkoihini. Nämä luupallot yleensä hierovat, kun tohvelin on liian pieni .. Voiko Triton sopia minulle?

asiantuntijamme vastaavat

Hei! jalkatasku on valmistettu pehmeästä elastomeeristä ... mutta emme voi tietää onko se sinulle sopiva ... kiitos kysymyksestäsi!

Monofin

-

Erittäin hyvä laatu ja oikea koko.

Triton monofiini

-

Ostin Triton-monofiinin. Se on niin mukava ja niin voimakas. Rakastan sitä!! Kiitos paljon!

Monofins

-

- nopea toimitus - hyvä laatu

Hyvä hinta-laatusuhde

-

Osti tyttäreni puolesta, joka halusi "merenneitohäntä". Nähdessään, että se oli enemmän peitelty tekijä kuin mikään muu, päätin valita Monopodium Triton. En ole pettynyt. Se pelaa rooliaan suhteellisen vaatimattomalla hinnalla.

Monofin

-

Tuote vastaa tarkalleen kuvausta. Monopalme saapui muutamaa päivää etukäteen arvioiduna päivänä, jakelun seuranta antaa mahdollisuuden seurata artikkeliaan askel askeleelta. Monopalme tarjoaa vedessä työntövoiman tunteen, joka on selvästi yli 2 klassista evää. Minulla on todella vaikutelma lentää vedenalaisena, se on hieno. Hinta vastaa tuotteen huipulla olevaa laatua. Suosittelen tätä artikkelia kaikille sukeltamisen tai uinnin ystäville.

Monofin

-

Tilasin vauvan monofiinin, en koskaan katunut sitä. Monofin on jäykkä, uinti siinä on erittäin mukavaa. Kiinnikkeet ovat luotettavia ja mukavia. Monofin-allas houkuttelee aina huomiota. Kiitos hyvästä tuotteesta.

Luokitus - erittäin mielellään jopa

-

Ihana urheiluvälineet ovat nämä evät. Joten ne ovat selvästi erilaisia kuin halpa lelu. Käytimme monofiineja merenneitoon. Neljän vuoden ajan. Teen puvut itse, glitterissä ja vaa'alla. Jokaiselle jotakin. :-)) Kiitos monofiineista.

Arvostele monofin "so dive"

-

Ihana urheiluvälineet ovat nämä evät. Joten ne ovat selvästi erilaisia kuin halpa lelu. Käytimme monofiineja merenneitoon. Neljän vuoden ajan. Teen puvut itse, glitterissä ja vaa'alla. Jokaiselle jotakin. :-)) Kiitos monofiineista.

Apina evät

-

Hei, halusin tietää, onko apina sukeltaa evät jotta Triton voidaan käyttää ilman sukkia tai vahingoittaa jalka. Kysymys on, että joko ostaa keltainen finisfoil mutta koot 33/36 ja 43/46 kulkee sitten samalla Triton ovat 34/38. Kiitos kommenteista.

asiantuntijamme vastaavat

Hei! voit mennä paljain jaloin, ei ole ongelma, mutta suosittelemme, että laitat tällaisen sukulinjan:
https://www.scubastore.com/scuba-diving/so-dive-end-of-toe/31985/p
tai ainakin vaseliinia. Kiitos kysymyksestänne!

Monofin upea ja nopea toimitus

-

erittäin hyvä tuote pidän niin paljon tulla kotiin 2 upea päivä

Nopea toimitus, hyvä laatu

-

Nopea Liererung! Tarkat toimitustiedot! Super! Odotamme kokeilemaan Monofin.

Monofins

-

Ne ovat suuria, kovia

Suuri ja vahva

-

Ne ovat erittäin joustavia ja sopeutua hyvin veteen

Monofins

-

Rakastan se toimii erittäin hyvin ja on vastustuskykyinen

Suuri mono fin

-

Super laatu ja hyvä jakelupalvelu!

Suuri ja vahva

-

Suuri ja vahva

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up