up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Soll

Soll Set Under Junior

Soll Set Under Junior

plus
  • Play videoSoll Set Under Junior
  • Soll Set Under Junior
  • Soll Set Under Junior

Soll Set Under Junior

Tuotekuvaus Soll Set Under Junior

Se on lämpö alle asetetun hyvin lämmin lapsille, jotka imevät hikeä samalla lämpöä kaikille liikuntaa. Kun mitään Harjoitus tehdään vaate kuivuu nopeasti pitämään kehon lämpimänä. Monitoiminen, mukava ja erittäin lämmin lämpöä hyvin eristävän kerroksen. Ihanteellinen tahansa talviaktiviteettia. Väri musta sininen yksityiskohdat.

Ominaisuudet:

Confortable ja lämmin

Kuivuu nopeasti

Kestävä ja ystävällinen iholle

Saumaton vaatteet.

Tekniset tiedot:

Kangas:

82% polyesteriä

13% Poliamide

5% Elastan


Ostaessasi Soll Set Under Junior:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Soll Set Under Junior-tuotteeseesi, jonka olet ostanut kidinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, lapset-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Soll:n kokoelmaan ja täydentää lapset varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Soll Set Under Junior

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up