up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Speedo

Speedo Cover

Speedo Cover

Speedo Cover

plus
  • Play videoSpeedo Cover
  • Speedo Cover
  • Speedo Cover
  • Speedo Cover

Speedo Cover

Tuotekuvaus Speedo Cover

Uimapuvut ovat ihanteellisia vauvoille ja pikkulapsille, jotka vierailevat uima-altaalla tai rannalla. Käytettynä uimapyyhkyllä, joka antaa toisen esteen vuotojen varalta, ne tarjoavat mukavan ja miellyttävän sopivan. Korkealla: vyötäröllä varustettu malli tarjoaa myös kangasta auringonsuojausta lisäämään rauhaa lomalle.

Ominaisuudet:

Valmistettu neopreenista, tyylikäs uimapuku antaa lämpöä pienemmille vauvoille ja pikkulapsille.

Nappy-kansi: on suunniteltu käytettäväksi uimapyyhkeellä lisävuotoa varten: suojaa altaalta tai rannalta

Korkea vyötärö: korkea vyötärö ja pitkä jalka ylimääräiseen peittoon

UV-suojaus: aurinkosuojakudos tarjoaa UPF50 +: n UV-suojan ja se testataan Australian säteilysuojelu- ja ydinturvallisuusvirastolle. NB Speedo suosittelee, että ylimääräistä aurinkosuojaa käytetään aina erityisesti alueilla, joita ei ole suojattu aurinkosuojalla

Mukava istuvuus: pehmeä, joustava kangas antaa lapsellesi mahdollisuuden keskittyä hauskanpitoon

Neopreeni: sopii vauvoille ja pikkulapsille, kankaamme antaa rakenteen ja lämmön


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi lastenkauppa  verkkokaupastamme. Osta Speedo Cover alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin lastenkauppa  tuotteisiin Vesiurheilu ja täydennä varusteitasi kidinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Speedo Cover

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kätilö

-

Hyvä Valdria kätilölle? En tiedä kovin hyvin, mitä uimapuvuvauvat vievät sisäuima-altaalle, jossa käy kätilö. Kiitos Maria

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Speedo sanoo: Uimavaippamme ovat ihanteellisia vauvoille ja pikkulapsille, jotka vierailevat uima-altaalla tai rannalla. Uimavaipan päällä, joka antaa toisen esteen vuotoja vastaan, ne tarjoavat mukavan ja mukavan istuvuuden. Neopreenista valmistettu tyylikäs uimavaippa tarjoaa lämpöä pienemmille vauvoille ja pikkulapsille. Kiitos kysymyksestäsi!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up